kundalini yoga tilburg

Kundalini Yoga in het Leijpark Startpagina Facebook.
Saaaaaat Nam en tot 20 mei! Kundalini Yoga in het Leijpark heeft een evenement van Yogacentrum Tilburg/Yogacollege Tilburg gedeeld. 31 december 2017. Kundalini yoga in het Leijpark yogi's! Is het niet weer eens tijd voor een zondag met Kundalini yoga?
Yogaschool Allicht-Waalwijk, Tilburg, Goirle en Spoordonk.
Sinds 1991 geef ik met veel enthousiasme hatha yoga les in Tilburg, GoirleWaalwijk, en Oirschot Spoordonk. Ook geef ik Kundalini yoga les in Waalwijk, Tilburg en Diessen. Hatha, Raja Yogaopleiding gedaan bij yogaschool de blikopener in Tilburg van 1991 tot 1996.
Kundalini yoga in het Leijpark.
Buiten yoga beoefenen is niet alleen heel erg fijn, maar heeft heel veel gezondheidsvoordelen.: het vergroot je gevoel van vitaliteit en kracht. het verruimt je bewustzijn, omdat al je zintuigen wakker worden. je zelfvertrouwen krijgt een boost. het vermindert stress. en je wordt er natuurlijk ook gewoon heel blij van! Ook in 2018 zijn we op zondagochtend weer in het park te vinden. We starten in het voorjaar. Waarschijnlijk half mei of begin juni. Hou de site en de Facebookpagina in de gaten voor de exacte data! De lessen worden gegeven op het veld achter Etenstijd. Als je de ingang van het park neemt bij de stoplichten op de kruising Ringbaan Zuid en Professor van Buchumlaan, loop dan rechtdoor het park in en neem de eerste afslag naar rechts. Dat is het veld waar we zitten. Wie geeft de lessen? De lessen worden gegeven door verschillende Kundalini yogadocenten uit Tilburg en omgeving.
Kundalini Yoga Tilburg Yogacentrum Tilburg.
Kundalini Yoga Tilburg. Kundalini Yoga bij Yogacentrum Tilburg. Kundalini yoga kun je ook wel de yoga van het bewustzijn noemen. Je keert terug in jezelf, terug naar de essentie: terug naar het mens-zijn. De yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie zijn bedoeld om je dichterbij je geest te brengen.
Kundalini Yoga in het Leijpark Tilburg.com.
Kundalini yoga zorgt ervoor dat je ontspant, nieuwe energie opdoet en je de kans krijgt onverwachte kanten van jezelf te ontdekken. De lessen vinden elke zondagochtend plaats, tot en met 25 september en duren van 10.00 tot 11.30 uur. Meer informatie vind je op de Facebookpagina, daar kondigen ze ook aan als de les niet doorgaat in verband met slecht weer. Details yoga in het Leijpark. Datum: 21 augustus. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Prijs: Op basis van donatie. Reageer op dit bericht. Jouw evenement in de agenda? Wil je jouw evenement in de agenda van Tilburg.com? Lever dan hieronder jouw agenda-item aan! Stuur agenda-item in. Vacatures in Tilburg e.o.
Kundalini Yoga Tilburg.
Wat doet Kundalini yoga? Regelmatige beoefening van Kundalini yoga en meditatie heeft een positieve invloed op lichaam, geest en ziel. Veel mensen voelen zich na een Kundalini yogales vrolijker en ervaren meer helderheid. Maar Kundalini yoga kan ook helpen bij bijvoorbeeld.:
Docent.
En ik gun iedereen die ervaring! Sinds 2014 geef ik daarom iedere week Kundalini yogales in Tilburg. Inmiddels heb ik drie modulen van de Level 2 verdiepingsopleiding afgerond bij Amrit Nam Sarovar Kundalini Yoga School in Frankrijk Vitality Stress, Conscious Communication en Authentic Relationships.
Yoga in Tilburg CreActief Effect.
Events en Workshops. Wat is Kundalini Yoga? Yoga in Tilburg. Yoga in Nuenen. Yoga voor bedrijven. Prijzen, weetjes en voorwaarden. Selecteer een pagina. Yoga in Tilburg. Sinds vorige jaar heeft CreActief Effect een eigen ruimte. Een lichte en rustige ruimte aan de Jac van Vollenhovenstraat in Tilburg.
Gian Atma Kundalini Yoga Startpagina Facebook.
Gian Atma Kundalini Yoga heeft het evenement van Yogacentrum Tilburg/Yogacollege Tilburg gedeeld. 31 december 2017. Zet hem alvast in je agenda: zondag 28 januari, van 10 to 17 uur, een prachtige Kundalini yoga workshop met Har Nal Kaur uit Engeland.

Contacteer ons

Meer resultaten voor kundalini yoga tilburg