de yogaschool

De Yoga Tempel de yogaschool in hartje Haarlem.
Yoga Retreats op Schiermonnikoog en Tenerife. Ook dit jaar verzorgt de Yoga Tempel weer Yoga retreats. In Augustus kunnen jullie naar Schiermonnikoog en in Oktober naar Tenerife! Zondag 27 mei: Familieyoga met Debby. Familieyoga is yoga voor het hele gezin.
Lesrooster Poortugaal De YogaSchool.
Yoga doe je bij de YogaSchool! Wat is yoga? Integrale hatha yoga. Peuter en kleuter yoga. Adem en ontspanningsyoga. Power Flow yoga. Aanmelden voor proefles. Inschrijven bij De YogaSchool. Aanmelden Master meditatie. Eén van de voordelen van De YogaSchool is de mogelijkheid om een gemiste les in te halen.
Yoga Yogaschool in Amsterdam Noord.
YOGASCHOOL NOORD THUISKOMEN BIJ JEZELF. RESERVEER JE LES. Voel je direct thuis en welkom in onze twee warme en sfeervolle yogastudios in Amsterdam Noord in de Vogelbuurt en op het NDSM terrein. Meer dan 60 inspirerende yoga, pilates en meditatielessen per week.

De Nieuwe Yogaschool. In onze prachtige school vind je drie ruime en lichte yogastudios voor de beoefening van yoga en meditatie. We bieden meer dan tachtig yoga en meditatielessen aan per week, gegeven door een team van inspirerende docenten. De Nieuwe Yogaschool biedt meer dan alleen yoga en meditatie.
De Yogaschool Utrecht Jouw yoga, jouw balans!
Wij zijn De Yogaschool Utrecht. Een platform van yoga en meditatie docenten die graag hun passie met jou delen! Bij Yin yoga worden houdingen asanas langer vastgehouden. Op die manier heb je meer tijd om je lichamelijke grenzen te verkennen en te verleggen.
De Yogastudio Leiden Yoga in Leiden.
De YogaStudio Leiden biedt dagelijks verschillende yogalessen aan o.a. Hatha yoga, Vinyasa Flow, Poweryoga, Ashtanga yoga, Yoga voor 55, Kinderyoga, Mindfulness voor kinderen en geleidende meditatie. EN 10 DAY EARLY MORNING YOGA CHALLENGE. Discover the benefits of early morning yoga start 12th March 10 mornings from 0700: tot 0800: am.
Praktijk en yogaschool Middelharnis Flakkee.
Neem bij twijfel eerst contact op met je huisarts of specialist. In de Yogaschool bieden wij lessen, cursussen en docentenopleidingen op het gebied van integrale yoga, yin yoga, meditatie, mindfulness en reiki. Het uitgangspunt hierbij is om yoga en spirituele verdieping toegankelijk te maken voor iedereen.

Contacteer ons

Op zoek naar de yogaschool?