nieuwe yogaschool amsterdam

Aankomende Evenementen Nieuwe Yogaschool Amsterdam Yoga in Concert.
Yogi, gitarist en schrijver Jan Kuiper en Yogini Yvonne de Hoop gaven afgelopen zomer een volledig uitverkochte Yoga in Concert voorstelling in de Grote zaal van het Concertgebouw Amsterdam. Een unieke gebeurtenis die op vrijdag 21 oktober een bijzonder vervolg krijgt op De Nieuwe Yogaschool.
DE NIEUWE YOGA SCHOOL AMSTERDAM.
Selecteer een pagina. DE NIEUWE YOGA SCHOOL AMSTERDAM. Om even helemaal tot rust te komen ben je bij De Nieuwe Yogaschool aan het goede adres. Er is ruimte voor het beoefenen van yoga en meditatie in één van de drie studios.
Yoga-oase opent De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam De Betere Wereld.
De Nieuwe Yogaschool is vanaf zaterdag 2 november officieel geopend. Het prachtige monumentale pand in het hart van de Jordaan in Amsterdam deed ooit dienst als school en is nu omgetoverd tot een waar mekka voor nieuwe en bestaande Yoga en meditatie liefhebbers.
De Nieuwe Yogaschool Amsterdam Centrum Wereld van Yoga.
De Nieuwe Yogaschool. Terug naar het overzicht. De Nieuwe Yogaschool. 1016 PL Amsterdam. Bezoek de website. Meer over De Nieuwe Yogaschool. DE YOGACADEAUBON IS HIER NIET TE BESTEDEN. Bij De Nieuwe Yogaschool wordt op integere en professionele wijze yoga en meditatie beoefend.
Geweldige nieuwe yogaschool opent zijn deuren in Amsterdam-Noord! Yoga International.
Je kan bij Yogaschool Noord ook terecht voor massages, acupunctuur, voedingsadvies, coaching en yogatherapie. Om de hele buurt kennis te laten maken met wat Yogaschool Noord te bieden heeft, is er een speciale openingsactie voor alle nieuwe leden: voor slechts 35 kan je een maand lang onbeperkt yogalessen volgen!
Hartbiet Vegetarische Lunch.
HartBiet, een vegetarisch lunch café in het hart van De Nieuwe Yogaschool. Vegetarisch en gezond eten met verse en biologische ingrediënten. Heerlijke soepen, salades, goed gevulde wraps en broodjes, gemaakt in onze eigen keuken. HartBiet is ontstaan vanuit de behoefte om bij te dragen aan een gezonde levensstijl. Wij staan voor bewust en gezond eten. Een combinatie tussen het moderne stadse leven en de yoga filosofie. Simpele en smaakvolle gerechten, te midden van de Jordaan. Kom langs voor een huis gemaakte gemberthee en een heerlijke raw dadelbar, of een ontbijtje met kokosyoghurt en granola. We zien jullie graag in onze huiskamer. Let the biet control your body! Het HartBiet menu bestaat uit enkel vegetarische gerechten. We werken zoveel mogelijk ingrediënten die de natuur minimaal belasten tijdens de productie en het vervoer. Daarom kiezen we vaak voor biologisch en seizoensgebonden ingrediënten en wisselt de kaart elke drie maanden, met de seizoenen mee. Bekijk hier het menu. HartBiet verzorgt graag de catering. Onze catering wordt gekenmerkt door vegetarische, gezonde, en verantwoorde gerechten. Heerlijke vers bereide producten uit onze keuken in Amsterdam.
Oh My.what a spot! DNY Amsterdam Oh My Yoga Oh My Yoga.
Wie in Amsterdam woont en aan yoga doet, heeft er ongetwijfeld als eens op een yoga-mat gestaan: De Nieuwe Yogaschool, een yoga-walhalla in hartje Amsterdam. Eind vorig jaar opende yoga-goeroe Johan Noorloos de deuren van DNY, een plek waar je meer dan vijftig yogalessen per week kunt volgen en workshops en lezingen kunt bijwonen.
De Nieuwe Yogaschool is ING Starter van de Maand augustus ING Nieuws en persberichten.
Feiten en cijfers. Print De Nieuwe Yogaschool is ING Starter van de Maand augustus. Amsterdam, 01-08-2014 1704.: Johan Noorloos, Egbert Mulder, Sijbrand Maal en Mariken Hogenhout zijn met de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam uitgeroepen tot ING Starter van de Maand augustus.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Het is niet alleen yoga op de mat, het is vooral ook alles er omheen. Je bent welkom bij De Nieuwe Yogaschool! Lunch café Hartbiet. Ons gezonde Lunch café. Acupunctuur Fysiotherapie Massage. Bekijk hier de mogelijkheden voor bedrijfsyoga. De Nieuwe Yogaschool. 1016 PL Amsterdam.
Sporten bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam en 539 andere sportscholen!
sporten bij De Nieuwe Yogaschool and 539 andere gyms studios in Amsterdam. De Nieuwe Yogaschool. Laurierstraat 109, 1016 PL, Amsterdam. Bekijk 1311 reviews. Wat is er nieuw aan De Nieuwe Yogaschool? Het prachtige monumentale pand niet, dat is in ieder geval 150 jaar oud.
Yogaschool De Nieuwe Yogaschool B.V. Yogisan.
Registreer voor een account. Er zal een wachtwoord naar je gemaild worden. Vind je wachtwoord terug. Stuur Mijn Pas. De Nieuwe Yogaschool B.V. Tel: 020 7372501. Meer yogascholen in de buurt van AMSTERDAM. Route 0.1 km. Stichting Yoga Garden Amsterdam.

Contacteer ons

Op zoek naar nieuwe yogaschool amsterdam?