yogaschool poortugaal

De Yogaschool Startpagina Facebook.
Zo 1000: UTC02 De Yogaschool Poortugaal, Nederland. 6 personen zijn geïnteresseerd. De Yogaschool heeft zijn/haar bericht gedeeld. 4 april om 1016.: Nieuw bij De Yogaschool: Dru Yoga! Deze vloeiende vorm van yoga bevat elementen van dans, Qi Gong, Vipassana en Mindfulness Meditatie.
Sirin Dru Yoga.
Dru Yoga is een zachte vorm van beweging en ontspanning. Lessen in Poortugaal, Rhoon en Barendrecht. Nu ook lessen in Spijkenisse via De Yogaschool! Dru Yoga is een zachte, sierlijke vorm van yoga, die doet denken aan Tai Chi en Qi Gong.
Yogalessen De YogaSchool.
Stuur een mailtje naar info@youcanbe.nl of bel 06-28803897. Iedere les in de yogaschool wordt afgesloten met een meditatie of ontspanningsoefening. Aangezien er regelmatig verzoeken komen van leerlingen tot verdieping van de meditatie heeft Marian besloten een meditatiesessie te geven. Ontspanningsoefeningen, mantras en lichte meditatieve yogahoudingen en een lange meditatie maken de les tot één mooi geheel met een kopje thee na afloop. Op een enkele vrijdag in de maand van 19.30 tot 21.00 uur in studio 1 in Poortugaal.
Lesrooster Poortugaal De YogaSchool.
Aanmelden Master meditatie. Eén van de voordelen van De YogaSchool is de mogelijkheid om een gemiste les in te halen. Dit kan in zowel onze studio in Poortugaal als in Spijkenisse. Gaan naar afzeggen en inhalen. Filter op les. Filter op les.
Yogaschool Sirin Yoga Yogisan.
Meer yogascholen in de buurt van POORTUGAAL. Sirin Dru Yoga. Route 0 km. Good Life Yoga. F Vd Poest Clementlaan 37. Route 0.1 km. F Vd Poest Clementlaan 41. Route 0.2 km. Doen Beijenszlaan 5. Route 0.6 km. Yoga en Massagepraktijk Tiny Nieuwland. 3191GG HOOGVLIET ROTTERDAM. Route 1 km. Marga's' Yoga Rotterdam. Platte Drogedijk 14. 3194KD HOOGVLIET ROTTERDAM. Route 1.4 km. Hoe werkt Yogisan? Wie maken Yogisan? Hoe bereik ik Yogisan? Volg ons op social media. Hoe activeer ik een yogaschool?
Poortugaal De YogaSchool.
March 4, 2016 By De YogaSchool No Comments Posted in Algemeen, Poortugaal. Belangrijke mededeling voor de cursisten die op maandagavond van 1800: tot 1900: in Poortugaal les volgen; Jullie kunnen via de ingang van de Brinkhoeve aan de Kerkstraat 12, naar binnen.
Tarieven De YogaSchool.
Bij de peuters, kinderen, tieners en zwangere dames worden alleen de lessen geïncasseerd die door de yogaschool worden aangeboden in die maand. Dat zijn er meestal 4 maar soms 23, of 5. In de vakanties zijn de kinderen vrij en worden de lessen niet geïncasseerd.
Sirin Dru Yoga.
20.30 21.45 uur Maandag. Op maandagavond kun je voor Dru Yoga terecht in CBS De Parel, Sleedoorn 40, 3171 PN Poortugaal. Het speellokaal wordt dan omgebouwd tot ruime yogastudio. Per jaar zijn er 4 blokken van ca. Na de meivakantie is er een kort blok van 7 lessen, start op 14 mei.
Promo De YogaSchool Poortugaal Buiten Yoga YouTube.
Published on Jul 30, 2016. Voor de De YogaSchool Albrandswaard produceerden wij een promo voor de yoga lessen in Bos Valckesteyn Poortugaal. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Contacteer ons

Zoeken naar yogaschool poortugaal