amsterdamse yogaschool


We bieden meer dan tachtig yoga en meditatielessen aan per week, gegeven door een team van inspirerende docenten. De Nieuwe Yogaschool biedt meer dan alleen yoga en meditatie. We zijn een plek waar je je kunt verbinden met jezelf en met elkaar.
betaalbaar kwaliteit yoga Staatsliedenbuurt Amsterdam.
Teachers and Styles. Pop Up Yogaschool. Quality yoga for 30, per month. Hi Quality Low Prize yoga! De Pop up yogaschool in Westerpark Amsterdam biedt zeer goede kwaliteit yogalessen aan voor heel weinig geld. Betaalbaar wat betreft prijs maar niet goedkoop qua kwaliteit!
Yogaschool Amsterdam: gecertificeerde Iyengar yoga in Oud West.
Wat leerlingen zeggen. Na vele jaren Hatha Yoga kwam ik per abuis als beginner in een Iyengar Yoga Ongoing Teachers Training terecht Een perfecte vuurdoop zo bleek: Het was zwaar maar deze vorm voelde zo goed, dat ik direct besloot een Iyengar Yogaschool bij mij in de buurt te zoeken.
De Lijfschool Amsterdam Daruma Yoga Zwangerschapsyoga Amsterdam.
Amsterdam Yoga Point.
Elke laatste zaterdag van de maand is er een extra lange Ashtanga Yoga les tot 1230: deze speciale les telt mee als twee lessen. Tijd Lesvorm Docent Intensiteit. Miriam / Bianca. Elke eerste zondag van de maand is er een extra lange Yin Yoga les tot 12.30h; deze speciale les telt mee als twee lessen.
Kundalini Yoga Amsterdam De Yoga van het Bewustzijn.
In een les van anderhalf uur maak je gebruik van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken. Uitgebalanceerde technieken stellen je in staat om zeer snel verandering te brengen op fysiek en mentaal niveau.

Contacteer ons

Zoeken naar amsterdamse yogaschool