nieuwe yogaschool jordaan


De Nieuwe Yogaschool. In onze prachtige school vind je drie ruime en lichte yogastudios voor de beoefening van yoga en meditatie. We bieden meer dan tachtig yoga en meditatielessen aan per week, gegeven door een team van inspirerende docenten. De Nieuwe Yogaschool biedt meer dan alleen yoga en meditatie.
Flow4all Yoga bij De Nieuwe Yogaschool I Love Health.
De Nieuwe Yogaschool is inderdaad de naam van de nieuwe school van yoga goeroe Johan Noorloos. Michiel nodigde mij uit om daar ook nog eens een lesje van hem te volgen: Flow4all. De Nieuwe Yogaschool. En zo toog ik vorige week voor dag en dauw naar de Jordaan om stipt om 7.30u plaats te nemen op mijn yoga matje!
Yoga-oase opent De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam De Betere Wereld.
De Nieuwe Yogaschool is vanaf zaterdag 2 november officieel geopend. Het prachtige monumentale pand in het hart van de Jordaan in Amsterdam deed ooit dienst als school en is nu omgetoverd tot een waar mekka voor nieuwe en bestaande Yoga en meditatie liefhebbers.
Sporten bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam en 539 andere sportscholen!
sporten bij De Nieuwe Yogaschool and 539 andere gyms studios in Amsterdam. De Nieuwe Yogaschool. Laurierstraat 109, 1016 PL, Amsterdam. Bekijk 1311 reviews. Wat is er nieuw aan De Nieuwe Yogaschool? Het prachtige monumentale pand niet, dat is in ieder geval 150 jaar oud. In deze sfeervolle ambiance hartje Jordaan vind je drie yogastudios.
Hartbiet Vegetarische Lunch.
vanmenno bakt biologisch desembrood zonder gist en zonder broodverbeteraars. De heerlijke taartjes van Sharp Sharp zijn geheel plantaardig, zonder dierlijke producten, gluten en geraffineerde suikers. De Nieuwe Yogaschool. De Nieuwe Yogaschool bevindt zich in een prachtig monumentaal pand in de Jordaan.
Verliefd op hun yogaschool Interview met Sijbrand Maal en Johan Noorloos De Nieuwe Yogaschool MKB Servicedesk.
Hij droomde van een yogaschool waar niet alleen les werd gegeven, maar waar mensen zich ook thuis konden voelen. Samen met Sijbrand Maal, Mariken Hogenhout en Egbert Mulder opende hij eind 2013 De Nieuwe Yogaschool in de Amsterdamse Jordaan. In het gebouw dat ooit een openbare armenschool was, wordt nu 100 uur per week yogales gegeven.

Contacteer ons

Zoeken naar nieuwe yogaschool jordaan