kundalini yoga breda

Zero-Point vaste agenda.
19.15 Vipassana meditatie jaargroep Vipassana Meditatie Breda een maal per drie weken. 09.00 Kundalini yoga Sandra Jacobs. 10.30 Yin Yoga Milou Verdeijen één maal per 3 weken. 09.30 Vipassana meditatie jaargroep Vipassana meditatie Breda. 19.15 Vipassana meditatie jaargroep Vipassana Meditatie Breda.
Over mij Sterre's' Yoga.
Na mijn opleiding ben ik direct les gaan geven bij Yoga-Inn in Breda. Nu heb ik mijn eigen yogaschool in Ulvenhout, Sterre's' Yoga. Ik verheug me erop met jou de Kundalini Yoga-ervaring te delen! Create a free web site with Weebly.
OVER ONS Yoga Leadership Journeys The inner Path of Leadership.
Creation" is ready to serve you, if you just be you." Sandra Jacobs 1972 is gecertificeerd Kundalini yoga en Yin yoga docente en geeft Kundalini yoga in Breda. Tevens is ze opgeleid tot ademcoach en shiatsu masseuse. Na jarenlang evenementen te hebben georganiseerd voor de zakelijke markt is zij zich volledig gaan richten op het geven van yogales.
Rooster en Prijzen Kundalini yoga in Breda en Den Bosch.
Kundalini yoga buiten. Rooster en Prijzen. Lesrooster Kundalini yoga. Bekijk je deze site op je mobiele telefoon? Klik op het rooster om de afbeelding te vergroten. Inschrijven voor proeflessen in Breda.: Voor proeflessen in Den Bosch graag telefonisch aanmelden of via email.
Kundalini yoga buiten Kundalini yoga in Breda en Den Bosch.
Deze zomer kun je, bij droog weer, Kundalini yoga volgen op Belcrum Beach. Een super mooie locatie met een groot zandstrand in Breda. Wat is er heerlijker dan de dag te starten met yoga in de buitenlucht met de zon op je hoofd!
Welkom Kundalini yoga in Breda en Den Bosch.
Kom dan een les Kundalini yoga mee doen! Deze vorm van yoga laat je energie weer vrijuit stromen waardoor je je fit en blij gaat voelen. Een yoga sessie geeft mij vaak een gevoel van lucht en ruimte en een intensere beleving van het hier en nu.
Kundalini Yoga Personal training en spinning in Breda MoveToo.
MoveToo Triatlon Team. Kundalini Yoga is de Yoga van het bewustzijn. Bij MoveToo in Breda kan je terecht voor een les van anderhalf uur waarin je gebruikt maak van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken.
Belcrum Beach Het stadsstrand van Breda!
De kosten zijn wat jij er voor wilt geven en steeds worden de sessies beëindigd met een heerlijke kop thee. Meditatie @ the beach: Lekker mediteren op het stadstrand van Breda, onder leiding van onze eigen Richtje! Kundalini yoga @ the beach: Kundalini-yoga is een yogavorm.
Yoga, Breda, Dussen, Veen, Yoga Breda, Yoga Dussen, Yoga Veen.
2011 Teacher Training 30H Ashtanga Second Series door Manju Jois. 2011 2013 Teacher Training 500H door Yogasite Breda in samenwerking met Robert Boustany en Neva Ingalls 500H geregistreerd RYT 500. 2013 Start opleiding tot ZEN-leraar via Zen.nl. 2 014 10 weken online course WimHofMethode. 2015 Gecertificeerd Zencoach via Zen.nl. 2015 Gecertificeerd Zenleraar via Zen.nl CRKBO geregistreerd. 2016 Start Teacher Training Kundalini Yoga Level I via Amritnam.
Opleidingen Kundalini Yoga Nederland.
In Nederland worden diverse opleidingen aangeboden om Kundalini Yoga leraar volgens de leer van Yogi Bhajan te kunnen worden. De opleidingen die wij hier noemen zijn allen goedgekeurd door het Kundalini Yoga Research Institute KRI, wat betekent dat je een internationaal gecertificeerd diploma ontvangt.
Sat Nam.
Na jarenlange ervaring met diverse vormen van yoga, maakte ik in 1998 voor het eerst kennis met Kundalini Yoga. Al doende werd ik steeds enthousiaster en heb ik de 3HO level 1 opleiding bij Christine Michon Hariang Kaur in Enschede gevolgd. Sinds 2002 geef ik met veel plezier les. De level 2 opleiding heb ik bij leraren in binnen en buitenland gevolgd. Ik ben KRI gecertificeerd en IKYTA internationaal erkend. Lid van de beroepsorganisatie KYN Kundalini Yogaleraren Nederland. Ik heb de 3 jarige internationale opleiding tot Sat Nam Rasayan Healer in Amsterdam gedaan. Ik heb de Sociale Academie in Rotterdam gevolgd en in Nijmegen Sociale en Culturele Antropologie gestudeerd. Bij het CLI in Utrecht heb ik de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling gedaan en de opleiding Kunstzinnig Hulpverlenen aan de Kleine Tiki in Breda.
Kundalini Yoga Breda De Telefoongids.
Kundalini Yoga in Breda. Kundalini Yoga in Breda. Iyengar Yoga Centrum Oosterhout en Breda. Yoga en meditatie. Oosterstraat 106, 4812VD, Breda. Iyengar yoga is actieve hatha yoga, voor kinderen, volwassenen, senioren met aandacht voor lichaamshouding, adem en meditatie. Beoordeel dit bedrijf.

Contacteer ons

Meer resultaten voor kundalini yoga breda