workshop voor mannen

Workshops vrijgezellenfeestje-mannen.nl.
Zoek leuke uitjes! Niet iedere workshop past in een vrijgezellenfeestje voor mannen. Mannen moeten doorgaans niets hebben van een High Tea en met een creatieve naaiworkshop jaag je ze al helemaal mee de stuipen op het lijf. Maar er blijven genoeg workshops over die wel heel goed passen bij een vrijgezellenfeest.
Creatieve workshops.
In deze workshop ga je samen met je collegas een eigen ketting ontwerpen die geschikt is voor kantoor en vrije tijd! En mannen, ook jullie kunnen uiteraard meedoen aan deze workshop om een prachtig sieraad voor uw partner of moeder te maken!
Workshop voor mannen Workshoppen.nl.
Omdat mannen tijdens een gezamenlijk dagje uit op zoek zijn naar andere activiteiten dan vrouwen of gemengde groepen hebben wij een speciale selectie voor u gemaakt. Een workshop voor mannen vormt een perfect onderdeel van een uitstapje met mannen onder elkaar.
Workshops in Rotterdam? Scherpste prijzen vind je bij Maasstad Events.
Lapdance Workshop in Rotterdam. BTW Vanaf 10 personen dash; 1 uur en 30 minuten. De Lapdance Workshop van Maasstad Events is voor mannen en vrouwen die van hun dagje uit wel iets heel verleidelijks willen maken. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd.
Workshop voor mannen in Zuid Holland Workshoppen.nl.
Sommige workshops kunnen op een plek naar keuze worden uitgevoerd, terwijl andere workshops een vaste locatie vereisen, bijvoorbeeld doordat er bepaalde attributen nodig zijn, die niet vervoerd kunnen worden. Omdat mannen over het algemeen andere workshops leuk vinden dan vrouwen, hebben wij de speciale categorie Workshop voor mannen in Zuid-Holland gecreëerd.
Workshops van 15 tot 75 p.p.
Natuurlijk hebben we ook actieve workshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van salsa workshops, golfclinics, percussie workshops, workshop paaldansen, graffiti workshop, Burlesque workshop dansen en buikdans workshops. Voor de liefhebbers van alcoholische versnaperingen zijn er tenslotte cocktail workshops, whisky proeverijen, bierproeverijen en wijnproeverijen.
Workshops mannen.
de workshop workshops meubels accessoires exposities foto's' webwinkel. workshops voor vrijgezellenfeestjes voor bedrijven voor kinderen voor mannen babyfeestjes rond Kerst voorjaar volgens rooster foto's.' Workshops voor mannen! Alles roze en toch ook iets voor mannen? Wat denk je bijvoorbeeld van pimp your ride, bier maken of beeldhouwen.
De kracht van échte mannen De Workshopsite.
De workshop de Kracht van échte mannen is te boeken voor groepen vanaf 10 personen en duurt 1 uur. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een echte mannen of vrijgezellenworkshop met bier en bitterballen! We verzorgen de workshop op elke locatie in Nederland.

Contacteer ons

Resultaten voor workshop voor mannen