de nieuwe yogaschool amsterdam

Flow4all Yoga bij De Nieuwe Yogaschool I Love Health.
Een goede basis cursus kwam dus als geroepen! Sinds kort geeft Michiel ook les bij de nieuwe yogaschool De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam volg je m nog. De Nieuwe Yogaschool is inderdaad de naam van de nieuwe school van yoga goeroe Johan Noorloos.
De Nieuwe Yogaschool is ING Starter van de Maand augustus ING Nieuws en persberichten.
Feiten en cijfers. Print De Nieuwe Yogaschool is ING Starter van de Maand augustus. Amsterdam, 01-08-2014 1704.: Johan Noorloos, Egbert Mulder, Sijbrand Maal en Mariken Hogenhout zijn met de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam uitgeroepen tot ING Starter van de Maand augustus.
Sporten bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam en 539 andere sportscholen!
sporten bij De Nieuwe Yogaschool and 539 andere gyms studios in Amsterdam. De Nieuwe Yogaschool. Laurierstraat 109, 1016 PL, Amsterdam. Bekijk 1311 reviews. Wat is er nieuw aan De Nieuwe Yogaschool? Het prachtige monumentale pand niet, dat is in ieder geval 150 jaar oud.
De Nieuwe Yogaschool B.V. in Amsterdam Sportonderwijs Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De Nieuwe Yogaschool B.V. De Nieuwe Yogaschool B.V. Laurierstraat 109 1016PL Amsterdam. Ontdek de scherpste prijs.: Vraag offerte aan. Informatie over De Nieuwe Yogaschool B.V. Het verzorgen lessen, opleidingen en workshops op het gebied van yoga. De Nieuwe Yogaschool B.V.
De Nieuwe Yogaschool Yoga Online.
We bieden meer dan zestig yoga en meditatielessen aan per week, gegeven door een team van inspirerende docenten. De Nieuwe Yogaschool biedt meer dan alleen yoga en meditatie. We zijn een plek waar je je kunt verbinden met jezelf en met elkaar. In ons gezellige eetcafe HartBiet geniet je van gezonde en veelal biologische maaltijden, verse sapjes en lekkere koffie. Op te eten in de zonnige tuin, de huiskamer of om mee te nemen naar huis. zie website E-mail. Bekijk andere yogascholen in de buurt van: Amsterdam.
Hartbiet Vegetarische Lunch.
HartBiet, een vegetarisch lunch café in het hart van De Nieuwe Yogaschool. Vegetarisch en gezond eten met verse en biologische ingrediënten. Heerlijke soepen, salades, goed gevulde wraps en broodjes, gemaakt in onze eigen keuken. HartBiet is ontstaan vanuit de behoefte om bij te dragen aan een gezonde levensstijl. Wij staan voor bewust en gezond eten. Een combinatie tussen het moderne stadse leven en de yoga filosofie. Simpele en smaakvolle gerechten, te midden van de Jordaan. Kom langs voor een huis gemaakte gemberthee en een heerlijke raw dadelbar, of een ontbijtje met kokosyoghurt en granola. We zien jullie graag in onze huiskamer. Let the biet control your body! Het HartBiet menu bestaat uit enkel vegetarische gerechten. We werken zoveel mogelijk ingrediënten die de natuur minimaal belasten tijdens de productie en het vervoer. Daarom kiezen we vaak voor biologisch en seizoensgebonden ingrediënten en wisselt de kaart elke drie maanden, met de seizoenen mee. Bekijk hier het menu. HartBiet verzorgt graag de catering. Onze catering wordt gekenmerkt door vegetarische, gezonde, en verantwoorde gerechten. Heerlijke vers bereide producten uit onze keuken in Amsterdam.
Dag van de Stilte 20.00-21.00 Stadsverlichting Meditatieavond de Nieuwe Yogaschool Amsterdam.
Wat is stilte? 20.00-21.00 Stadsverlichting Meditatieavond de Nieuwe Yogaschool Amsterdam. Zet in stilte je intentie voor de nieuwe week. Iedere zondagavond van 20.00 21.00 is er een stadsverlichting stiltemeditatie in De Nieuwe Yogaschool. We openen onze deuren voor iedereen die behoefte heeft aan stilte in de stad.
Yoga-oase opent De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam De Betere Wereld.
De Nieuwe Yogaschool is vanaf zaterdag 2 november officieel geopend. Het prachtige monumentale pand in het hart van de Jordaan in Amsterdam deed ooit dienst als school en is nu omgetoverd tot een waar mekka voor nieuwe en bestaande Yoga en meditatie liefhebbers.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Het is niet alleen yoga op de mat, het is vooral ook alles er omheen. Je bent welkom bij De Nieuwe Yogaschool! Lunch café Hartbiet. Ons gezonde Lunch café. Acupunctuur Fysiotherapie Massage. Bekijk hier de mogelijkheden voor bedrijfsyoga. De Nieuwe Yogaschool. 1016 PL Amsterdam.
DE NIEUWE YOGA SCHOOL AMSTERDAM.
Selecteer een pagina. DE NIEUWE YOGA SCHOOL AMSTERDAM. Om even helemaal tot rust te komen ben je bij De Nieuwe Yogaschool aan het goede adres. Er is ruimte voor het beoefenen van yoga en meditatie in één van de drie studios.
Yogaschool De Nieuwe Yogaschool B.V. Yogisan.
Registreer voor een account. Er zal een wachtwoord naar je gemaild worden. Vind je wachtwoord terug. Stuur Mijn Pas. De Nieuwe Yogaschool B.V. Tel: 020 7372501. Meer yogascholen in de buurt van AMSTERDAM. Route 0.1 km. Stichting Yoga Garden Amsterdam.

Contacteer ons

Meer resultaten voor de nieuwe yogaschool amsterdam