de nieuwe yogaschool


De Nieuwe Yogaschool. In onze prachtige school vind je drie ruime en lichte yogastudios voor de beoefening van yoga en meditatie. We bieden meer dan tachtig yoga en meditatielessen aan per week, gegeven door een team van inspirerende docenten. De Nieuwe Yogaschool biedt meer dan alleen yoga en meditatie.
Rustpunt: De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam Mynd.nu.
Ben je na je yoga-les of meditatie-sessie nog niet klaar om de drukte in te gaan? Vind dan een plek in de huiskamer van de yogaschool waar huiskat Isabella je nog even gezelschap kan houden. De Nieuwe Yogaschool, Laurierstraat 109.
De Nieuwe Yogaschool Yoga Online.
De Nieuwe Yogaschool biedt meer dan alleen yoga en meditatie. We zijn een plek waar je je kunt verbinden met jezelf en met elkaar. In ons gezellige eetcafe HartBiet geniet je van gezonde en veelal biologische maaltijden, verse sapjes en lekkere koffie.
De Nieuwe Yogaschool is ING Starter van de Maand augustus ING Nieuws en persberichten.
Feiten en cijfers. Print De Nieuwe Yogaschool is ING Starter van de Maand augustus. Amsterdam, 01-08-2014 1704.: Johan Noorloos, Egbert Mulder, Sijbrand Maal en Mariken Hogenhout zijn met de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam uitgeroepen tot ING Starter van de Maand augustus.
De Nieuwe Yogaschool B.V. in Amsterdam Sportonderwijs Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
De Nieuwe Yogaschool B.V. De Nieuwe Yogaschool B.V. Laurierstraat 109 1016PL Amsterdam. Ontdek de scherpste prijs.: Vraag offerte aan. Informatie over De Nieuwe Yogaschool B.V. Het verzorgen lessen, opleidingen en workshops op het gebied van yoga. De Nieuwe Yogaschool B.V.
De Nieuwe Yogaschool Amsterdam Centrum Wereld van Yoga.
Meer over De Nieuwe Yogaschool. DE YOGACADEAUBON IS HIER NIET TE BESTEDEN. Bij De Nieuwe Yogaschool wordt op integere en professionele wijze yoga en meditatie beoefend. De school is gevestigd in een 150 jaar oud pand en heeft 3 yogastudio's, een huiskamer, behandelruimtes en een tuin.
Mijn Zaak: De Nieuwe Yogaschool De Zaak.
Samen met tientallen vrijwilligers groeit De Nieuwe Yogaschool uit tot een groot succes. U kunt het bijbehorende artikel hier lezen in de digitale editie van De Zaak. De oude doos Veertig jaar in tenten. Bedrijfsvoering Overleeft jouw start-up de eerste vijf jaar?
Hartbiet Vegetarische Lunch.
Binnen de muren van de School worden op professionele en integere wijze yoga en meditatie beoefend. Naast een rijk en gevarieerd aanbod van yogalessen door professionele leraren biedt de Nieuwe Yogaschool teacher trainingen, workshops, evenementen, meditatie, massage, acupunctuur, ademtherapie en Pilates met als gemene deler: bewustwording.
Yoga-oase opent De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam De Betere Wereld.
We zitten niet op een bergtop in de Himalaya, we wonen hiƩr, we hebben onze uitdagingen in dit leven op Hollandse bodem, licht initiatiefnemer van De Nieuwe Yogaschool en yogafenomeen Johan Noorloos toe. Zoals Johan zelf veelal zegt: De Yogales begint pas echt als je van de Yogamat afstapt.
Sporten bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam en 208 andere sportscholen!
De huiskamer, de stiltetuin, de community: het zijn de elementen die De Nieuwe Yogaschool onderscheiden. Het is niet alleen de yoga op de mat, het is ook alles er omheen. Je voelt je er direct veilig en prettig. Zelf ervaren dus!
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Mijn Zaak: De Nieuwe Yogaschool YouTube.
Gaandeweg kwam ze in contact met de bekendste yogaleraar van Nederlandse bodem: Johan Noorloos. Nu leven ze hun ondernemersdroom. Samen met tientallen vrijwilligers groeit De Nieuwe Yogaschool uit tot een groot succes. Lees het hele artikel op www.dezaak.nl. Standard YouTube License.

Contacteer ons

Resultaten voor de nieuwe yogaschool