mannen workshop

Workshops vrijgezellenfeestje-mannen.nl.
Mannen moeten doorgaans niets hebben van een High Tea en met een creatieve naaiworkshop jaag je ze al helemaal mee de stuipen op het lijf. Maar er blijven genoeg workshops over die wel heel goed passen bij een vrijgezellenfeest. Een workshop met een muzikaal tintje of waarbij te genieten valt met eten of drinken.
Workshop voor mannen Workshoppen.nl.
Omdat mannen tijdens een gezamenlijk dagje uit op zoek zijn naar andere activiteiten dan vrouwen of gemengde groepen hebben wij een speciale selectie voor u gemaakt. Een workshop voor mannen vormt een perfect onderdeel van een uitstapje met mannen onder elkaar.
MannenWerk Home.
over kracht, gevoel, liefde en leiderschap. MannenWerk biedt sinds 2006 workshops, trainingen en coaching aan voor mannen die hun ware mannenkracht willen ontdekken. Het is onze doelstelling is om mannen te ondersteunen in het ontwikkelen van een bewust en volwassen mannelijke identiteit. We bieden verschillende workshops aan. Elke workshop heeft zijn eigen mannelijke archetypische thematiek en dynamiek.
Workshop voor mannen in Zuid Holland Workshoppen.nl.
Sommige workshops kunnen op een plek naar keuze worden uitgevoerd, terwijl andere workshops een vaste locatie vereisen, bijvoorbeeld doordat er bepaalde attributen nodig zijn, die niet vervoerd kunnen worden. Omdat mannen over het algemeen andere workshops leuk vinden dan vrouwen, hebben wij de speciale categorie Workshop voor mannen in Zuid-Holland gecreëerd.
Creatieve workshops.
In deze workshop ga je samen met je collegas een eigen ketting ontwerpen die geschikt is voor kantoor en vrije tijd! En mannen, ook jullie kunnen uiteraard meedoen aan deze workshop om een prachtig sieraad voor uw partner of moeder te maken!
Workshops mannen.
de workshop workshops meubels accessoires exposities foto's' webwinkel. workshops voor vrijgezellenfeestjes voor bedrijven voor kinderen voor mannen babyfeestjes rond Kerst voorjaar volgens rooster foto's.' Workshops voor mannen! Alles roze en toch ook iets voor mannen? Wat denk je bijvoorbeeld van pimp your ride, bier maken of beeldhouwen.
De kracht van échte mannen De Workshopsite.
De workshop de Kracht van échte mannen is te boeken voor groepen vanaf 10 personen en duurt 1 uur. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een echte mannen of vrijgezellenworkshop met bier en bitterballen! We verzorgen de workshop op elke locatie in Nederland.

Contacteer ons

Op zoek naar mannen workshop?