workshop mannen

De kracht van échte mannen De Workshopsite.
De workshop de Kracht van échte mannen is te boeken voor groepen vanaf 10 personen en duurt 1 uur. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een echte mannen of vrijgezellenworkshop met bier en bitterballen! We verzorgen de workshop op elke locatie in Nederland.
Workshops mannen.
de workshop workshops meubels accessoires exposities foto's' webwinkel. workshops voor vrijgezellenfeestjes voor bedrijven voor kinderen voor mannen babyfeestjes rond Kerst voorjaar volgens rooster foto's.' Workshops voor mannen! Alles roze en toch ook iets voor mannen? Wat denk je bijvoorbeeld van pimp your ride, bier maken of beeldhouwen.
Creatieve workshops.
In deze workshop ga je samen met je collegas een eigen ketting ontwerpen die geschikt is voor kantoor en vrije tijd! En mannen, ook jullie kunnen uiteraard meedoen aan deze workshop om een prachtig sieraad voor uw partner of moeder te maken!
Workshop voor mannen Workshoppen.nl.
Omdat mannen tijdens een gezamenlijk dagje uit op zoek zijn naar andere activiteiten dan vrouwen of gemengde groepen hebben wij een speciale selectie voor u gemaakt. Een workshop voor mannen vormt een perfect onderdeel van een uitstapje met mannen onder elkaar.
Workshops voor iedereen Werk aan de Winkel, Den Bosch DagjeWeg.NL 1 review DagjeWeg.NL.
Een hilarische wc-bril, tegeltjes met gekke spreuken. Nog meer leuke workshops voor mannen.: Voor aanstaande moeders biedt Werk aan de Winkel een speciale workshop. Samen met vriendinnen wordt de babykamer van een leuke aankleding voorzien. Ook rond Kerst, het voorjaar en andere gelegenheden zijn er aangepaste workshops.
Workshop voor mannen in Zuid Holland Workshoppen.nl.
Sommige workshops kunnen op een plek naar keuze worden uitgevoerd, terwijl andere workshops een vaste locatie vereisen, bijvoorbeeld doordat er bepaalde attributen nodig zijn, die niet vervoerd kunnen worden. Omdat mannen over het algemeen andere workshops leuk vinden dan vrouwen, hebben wij de speciale categorie Workshop voor mannen in Zuid-Holland gecreëerd.
Workshops vrijgezellenfeestje-mannen.nl.
Mannen moeten doorgaans niets hebben van een High Tea en met een creatieve naaiworkshop jaag je ze al helemaal mee de stuipen op het lijf. Maar er blijven genoeg workshops over die wel heel goed passen bij een vrijgezellenfeest. Een workshop met een muzikaal tintje of waarbij te genieten valt met eten of drinken.
Workshops van 15 tot 75 p.p.
Natuurlijk hebben we ook actieve workshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van salsa workshops, golfclinics, percussie workshops, workshop paaldansen, graffiti workshop, Burlesque workshop dansen en buikdans workshops. Voor de liefhebbers van alcoholische versnaperingen zijn er tenslotte cocktail workshops, whisky proeverijen, bierproeverijen en wijnproeverijen.
Workshop mannen Brabant Peter Houtman te Esch.
Workshop mannen Brabant: de jaartraining Mannen" in t wild" is een krachtig vervolg op de mannentraining De reis van de man, door de intensiteit en veelzijdigheid van het programma. Deze jaartraining ondersteunt mannen om te gaan staan in de verantwoordelijkheden die horen bij het man-zijn.

Contacteer ons

Meer resultaten voor workshop mannen