yoga in heerenveen

Centrum voor yoga en meditatie Heerenveen Helpt.
Yoga of meditatiecentrum. Mijn naam is Ankie Westra van het Centrum voor Yoga en Meditatie Heerenveen. Vanaf 1989 geef ik les in yoga alle leeftijden, 55 en zwangeren, meditatie en diverse Tibetaanse disciplines als Lu Jong, Tsa Lung, Mindfulness en Tog Chod.
Welkom.
Mijn naam is Gerda Eppinga geboren in 1959, Lippenhuizen, Friesland. Al ruim 15 jaar beoefen ik met veel plezier en passie verschillende vormen van yoga. Via Dru-Nederland ben ik gediplomeerd Yoga Teacher en heb daar tevens de opleiding Zwangerschapsyoga gevolgd.
Yin Yoga, Heerenveen, Rottum en omstreken.
Onze westerse wereld kent veel prikkels, uitdagingen en veel Yang energie. Dat brengt ons natuurlijk ook veel maar wanneer dit te ver doorslaat kan zich dat uiten in fysieke en geestelijke klachten, met Yin Yoga blijf je in balans. Leefstijlschuur Rottum bij Heerenveen Sydtakke 18 tel: 06-12282921 email protected.
Praktijk ZON Yoga.
Na het krijgen van mijn kinderen heb ik de yoga weer opgepakt in heerenveen en kwam ik in aanraking met Poweryoga. Deze vorm van yoga gaf mij weer de uitnodiging de kracht en sterkte in mijn lichaam aan te spreken en tegelijk het naar binnen keren van mijn aandacht naar mijzelf in de hectiek van het opvoeden van mijn kinderen.
Home.
Workshop yoga op locatie. Pilates en Yoga in Heerenveen. Verschillen tussen Pilates en Yoga. In Pilates zijn invloeden van yoga terug te vinden, maar Pilates is geen yoga. Pilates en yoga vallen wel in dezelfde sfeer en onder dezelfde vlag: mind-body inspanning.
Groepslessen Balans4u.
Body Balance is de Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte. Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldige gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.
Liefdevolle Aandacht Meditatieve Yoga Heerenveen.
Mensen zitten vaak vast in patronen, in wat moet, in wat hoort. Ook yoga heeft haar dogmas. Deze dogmas laat ik in mijn lessen volledig los. Ik laat cursisten oefeningen doen tot hun eigen grens, en niet zoals het in de boekjes staat, zoals het zou moeten.
Even voorstellen www.yogainheerenveen.nl.
Aanvankelijk in diverse plaatsen in Friesland, daarna in Katlijk waar ik een eigen yoga-ruimte had. Momenteel, na verhuizing naar Heerenveen, geef ik les op diverse locaties in deze plaats. xmlnamespace: prefixo" nsurnschemas-microsoft-comofficeoffice? Al vroeg in de puberteit was ik geïnteresseerd in yoga, was lid van een boekenclub en kocht zon beetje alles op het gebied van yoga en spiritualiteit.
Home Yogaschool Andante Heerenveen.
Yogaschool Andante te Heerenveen biedt yoga in het centrum van Heerenveen. Heerenveen biedt hoge kwaliteit als het om sport gaat. De yogaschool heeft de aspiratie om mee te gaan in deze ambitie. Beweging met het lichaam als bron van informatie, aandacht voor gezondheid en tijd nemen voor onderzoek, balans in lichaam en geest, aarden en adem als verbinding naar een ruimer bewustzijn.
Yoga bij FidNuZ in Heerenveen.
Samenwerking Sport 2000 Faber sport FidNuZ. Neem je FidNuZ ledenpas mee naar Sport 2000 Faber sport en ontvang. De leukste Yogalessen van Heerenveen. FidNuZ in Heerenveen biedt een aantal Yogalessen per week aan. Yoga is goed voor lichaam en geest.
Openingstijden van Living Light Yoga in Heerenveen.
Living Light Yoga. Openingstijden Living Light Yoga Heerenveen. 1 Living Light Yoga vestiging gevonden in Heerenveen. Living Light Yoga. Leeuwarderstraatweg 54 Heerenveen. Bel voor een Living Light Yoga in Heerenveen. Living Light Yoga in Heerenveen snel gevonden en direct doorverbonden.
Yoga voor ervaren sportklimmers Mountain Network.
In 8 lessen van 15, uur leer je door middel van ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en oefeningen voor core-stabiliteit, balans, flexibiliteit en kracht hoe je je klimprestaties kunt verbeteren. In Heerenveen wordt iedere woensdag van 1930: tot 2030: een Yoga les gegeven.

Contacteer ons

Meer resultaten voor yoga in heerenveen