de yogaschool poortugaal

Sirin Dru Yoga.
20.30 21.45 uur Maandag. Op maandagavond kun je voor Dru Yoga terecht in CBS De Parel, Sleedoorn 40, 3171 PN Poortugaal. Het speellokaal wordt dan omgebouwd tot ruime yogastudio. Per jaar zijn er 4 blokken van ca. Na de meivakantie is er een kort blok van 7 lessen, start op 14 mei.
De Yogaschool Startpagina Facebook.
Zo 1000: UTC02 De Yogaschool Poortugaal, Nederland. 6 personen zijn geïnteresseerd. De Yogaschool heeft zijn/haar bericht gedeeld. 4 april om 1016.: Nieuw bij De Yogaschool: Dru Yoga! Deze vloeiende vorm van yoga bevat elementen van dans, Qi Gong, Vipassana en Mindfulness Meditatie.
Yogalessen De YogaSchool.
Stuur een mailtje naar info@youcanbe.nl of bel 06-28803897. Iedere les in de yogaschool wordt afgesloten met een meditatie of ontspanningsoefening. Aangezien er regelmatig verzoeken komen van leerlingen tot verdieping van de meditatie heeft Marian besloten een meditatiesessie te geven. Ontspanningsoefeningen, mantras en lichte meditatieve yogahoudingen en een lange meditatie maken de les tot één mooi geheel met een kopje thee na afloop. Op een enkele vrijdag in de maand van 19.30 tot 21.00 uur in studio 1 in Poortugaal.
Lesrooster Poortugaal De YogaSchool.
Aanmelden voor proefles. Inschrijven bij De YogaSchool. Aanmelden Master meditatie. Eén van de voordelen van De YogaSchool is de mogelijkheid om een gemiste les in te halen. Dit kan in zowel onze studio in Poortugaal als in Spijkenisse. Gaan naar afzeggen en inhalen.
Doorlopende zwangerschapsyoga in Poortugaal.
Op zoek naar een zwangerschapscursus bij u in de buurt? De YogaSchool Poortugaal. Voeg cursus GRATIS toe. 3171 EA Poortugaal. Doorlopende zwangerschapsyoga op vrijdagavond. Lessen van zestig minuten. Naar website De YogaSchool Poortugaal. Op zoek naar. zwangerschapsyoga in postcodegebied Hoogvliet en Rhoon.
Poortugaal De YogaSchool.
March 4, 2016 By De YogaSchool No Comments Posted in Algemeen, Poortugaal. Belangrijke mededeling voor de cursisten die op maandagavond van 1800: tot 1900: in Poortugaal les volgen; Jullie kunnen via de ingang van de Brinkhoeve aan de Kerkstraat 12, naar binnen.
Tarieven De YogaSchool.
Bij de peuters, kinderen, tieners en zwangere dames worden alleen de lessen geïncasseerd die door de yogaschool worden aangeboden in die maand. Dat zijn er meestal 4 maar soms 23, of 5. In de vakanties zijn de kinderen vrij en worden de lessen niet geïncasseerd.
Sirin Dru Yoga.
Lessen in Poortugaal, Rhoon en Barendrecht. Nu ook lessen in Spijkenisse via De Yogaschool! Dru Yoga is een zachte, sierlijke vorm van yoga, die doet denken aan Tai Chi en Qi Gong. Het begin van de les is vaak actief en vrolijk.
Promo De YogaSchool Poortugaal Buiten Yoga YouTube.
Published on Jul 30, 2016. Voor de De YogaSchool Albrandswaard produceerden wij een promo voor de yoga lessen in Bos Valckesteyn Poortugaal. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Contacteer ons

Meer resultaten voor de yogaschool poortugaal