workshop voor mannen op locatie

45 workshops voor op jouw vrijgezellenfeest!
Een goed idee als vrijgezellenfeest voor degene die brandend verliefd is, is een workshop vuurspuwen. Deze workshop is spannend en zeker iets voor echte mannen. Het is misschien wel een kunstje dat je van pas zal komen! Leuk is het voor de bruidegom om op de huwelijksdag zijn brandende liefde aan zijn echtgenote te verklaren Of andersom natuurlijk ook.
Taart bakken voor mannen De Workshopsite.
Reviews over deze workshop. Taart bakken voor mannen. Tijdens deze hilarische workshop ga je een overheerlijke taart maken met echte. DEEL DIT OP.: Er zijn geen komende data voor deze workshop. Vraag naar de beschikbaarheid Locatie en Route. 7942 JS Meppel.
Workshops vrijgezellenfeestje-mannen.nl.
Stuntman zijn, wie wil dat niet? Word daarom stuntman voor 1 dag en kom alles te weten over stunts en special effects. Natuurlijk gaan jullie ook zelf als stuntmannen aan de slag! Jullie komen bijvoorbeeld terecht in een filmgevecht, maken een val van grote hoogte of worden geschept door een auto. New Kids Maaskantje. 500, tot 2900, per persoon. 7 tot 100 personen. Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België. Workshops Outdoor activiteiten. Vrijgezellenfeest met een groep Mannen? Maak eens een Lipdub! Een Lipdub is een videoclip die in één shot wordt gefilmd waardoor een zeer spontane uitstraling ontstaat. Als thema / muziek kun je denken aan Village People YMCA, New Kids Maaskantje, Lil Kleine Ronnie Flex Drank Drugs, etc. Workshop cocktail shaken op Scheveningen.
Creatieve workshops.
Een originele creatieve workshop is een superleuk uitje voor ieder denkbaar gezelschap. Vrouwen, kinderen en mannen kunnen zich in heel Nederland opgeven voor de meest uiteenlopende creatieve bezigheden. Je kunt het echt zo gek niet bedenken of je kunt je er wel creatief mee bezig houden. Naast de meer traditionele workshops voor schilderen op doek of beeldhouwen kun je ook schilderen op bijvoorbeeld T-shirts, servies of tassen, een graffiti-workshop volgen of gaan boetseren of sculpturen maken van zand.
Workshop voor mannen Workshoppen.nl.
Omdat mannen tijdens een gezamenlijk dagje uit op zoek zijn naar andere activiteiten dan vrouwen of gemengde groepen hebben wij een speciale selectie voor u gemaakt. Een workshop voor mannen vormt een perfect onderdeel van een uitstapje met mannen onder elkaar.
Mannen uitjes TB Events.
Meer dan 100 locaties. De Lama's' Workshop. De Mannen tegen de Vrouwen. De Mannen tegen de Vrouwen dinerquiz. Meer dan 100 locaties. Meer dan 100 locaties. Meer dan 100 locaties. De Slimste Mens aan tafel. Meer dan 100 locaties. De Slimste Mens op een locatie naar keuze.
Activiteit op locatie.
Workshop vliegers maken Activiteit op locatie. Gek op vliegeren en het zelf in elkaar knutselen van een megavlieger, kan nu heel goed door je op te geven voor het vliegeren op locatie. Ideaal als bedrijfsuitje waarbij je gezellig samen moet werken.
Workshops van 15 tot 75 p.p.
De dans kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Namelijk om jezelf te uiten en je passie te tonen. Ook is dit een leuke manier om je collegas beter te leren kennen. Want sommige mensen kunnen meer kracht en passie hebben dan je van te voren had verwacht. Deze leuke en originele workshop wordt verzorgt op elke locatie in Nederland en België.
De kracht van échte mannen De Workshopsite.
De workshop de Kracht van échte mannen is te boeken voor groepen vanaf 10 personen en duurt 1 uur. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een echte mannen of vrijgezellenworkshop met bier en bitterballen! We verzorgen de workshop op elke locatie in Nederland.
Workshops in Rotterdam 50 creatieve en artistieke workshops.
Kunst Cultuur 5. Vrijgezellenfeesten Mannen 7. Vrijgezellenfeesten Vrouwen 8. 2 uitje uitjes. Hulp nodig bij het kiezen? 010 82 08 996. Chat met Barbara Stuur ons een mailtje. 60 uitjes gevonden. Pagina 1 van 3. Verwijder alle filters. Prijs laag naar hoog. Prijs hoog naar laag. Personen laag naar hoog. Personen hoog naar laag. Tijd laag naar hoog. Tijd hoog naar laag. 25 per pagina. 50 per pagina. 100 per pagina. Proeverij op eigen locatie. BTW Vanaf 12 personen dash; 2 uur. Bij Maasstad Events bent u aan het juiste adres voor het organiseren van bijzondere proeverijen en tastings op een door u vooraf uitgezochte locatie. Onze selectie van. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Gin Tonic Proeverij in Rotterdam. BTW Vanaf 12 personen dash; 2 uur. Op zoek naar een gezellig uitje in Rotterdam samen met vrienden of collegas? De Gin-Tonic Proeverij van Maasstad Events is dé stimulans voor een gezellige avond of. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Make up Workshop in Rotterdam.

Contacteer ons

Resultaten voor workshop voor mannen op locatie